headershadow

Page content

Gastlezingen

janneke-stielstraJanneke Stielstra verzorgt op aanvraag ook gastlezingen en presentaties over leren en breintechnieken voor bedrijven, ondernemerscongressen, evenementen, business seminars en Hogescholen.

Dit kan zowel op huurbasis als volledig gratis, afhankelijk van de vorm waarin het e.e.a. wordt georganiseerd.

Specialisatie van Janneke:

- brein leren
- time management
- snellezen
- webinars geven en verzorgen
- mindmapping

Janneke geeft al jaren seminars en workshops en is zodoende een ervaren spreker. De presentaties bevatten veelal een hoog tempo en zijn zeer duidelijk en didactisch sterk opgebouwd.

De sessies bevatten een hoog energiegehalte, uiteraard brein proof en zijn interactief.

Hoe kun je Janneke inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house brein training? Neem dan vooral even contact met ons op

Recente en toekomstige gastlezingen:

p27 september 2014 P2
Workshop met de zeven breinprincipes voor trainers en adviseurs
p2

p2-testimonial-maartje

NIFV17 december 2013 Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid

De principes van breinleren verwerken in leertrajecten.

 

4 en 5 oktober 2013 Iuliano Intelligent Marketing

Gastspreker bij twee daagse training Onweerstaanbaar Aanbod speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen. Workshop mindmapping.

 

Amarant17 september 2013 Amarant

Workshop snellezen voor de afdeling Financiën en Informatie zowel managers als administratieve medewerkers.

 

sitech9 april 2013 Sitech

Workshop breinleren voor instructeurs.

 

23 maart 2012 EBC Taleninstituut

Janneke geeft een workshop over hoe je het maximale uit je brein kunt halen.

 

16 februari 2012 Symposium 2020 InZicht ROC Mondriaan

Ontwikkelingen in de samenleving beïnvloeden het onderwijs en  het werken in het onderwijs. Hoe ziet het onderwijs er in 2020 uit? Een blik op de toekomst. Leren alle kinderen in 2020 snellezen op school? Janneke geeft een workshop "Hoe snel kan jij snellezen?".

 

6 december 2011 onderwijsconferentie Albeda College

Inspiratiedag met dit keer het thema brein. Hoe breinkennis ingezet kan worden voor leren, begeleiden en ondersteunen. Janneke geeft een workshop "Breinmeester in snellezen".

 

19 november 2011 gastlezing Taaltrainersdag

NTRO

Jaarlijks vindt de taaltrainersdag plaats. Dit jaar voor de tiende keer met als thema: ‘Hoe leer je een taal? De psychologie van het leren’. Janneke geeft een workshop het maximale uit je brein halen.

 

17 maart 2011 gastlezing Fris in je hoofd

Fris in je hoofd

Tijdens het Fris in je hoofd! Event gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met netwerken, lifestyle en ontspanning. Op een feestelijke en verfrissende manier kun je nieuwe ideeën opdoen, leuke mensen ontmoeten en hierdoor vooral geïnspireerd (‘Fris in je hoofd!’) raken. Janneke gaf een workshop over mindmapping.

6 reacties op “Gastlezingen


Comment author said

Door Marietta op 21 november 2011 om 23:10

Wat een inspirerende ervaring is het om een workshop van Janneke Stielstra mee te maken! Tijdens de taaltrainersdag van het NRTO maakte ze ons op interactieve, kleurrijke en speelse wijze duidelijk, hoe we meer uit ons brein konden halen. Veel van haar tips en wetenswaardigheden mochten we meteen in de praktijk brengen, ze liet ons bewegen, voelen, proeven en uitbeelden. En het beklijft! Wat ook heel fijn is: Janneke was duidelijk voorbereid op haar publiek, taaltrainers dus. Je merkte dat ze geen standaardverhaal afdraaide, maar steeds de link wist te leggen naar onze werkpraktijk.
Wil je op prettige wijze leren hoe we ons brein optimaal kunnen benutten, neem dan vooral contact op met deze verrassende professional en nodig haar uit om ook bij u een workshop te geven. Wedden dat het leuk wordt?!

 

Comment author said

Door Anne Smeets op 7 oktober 2013 om 17:45

Dag Janneke,
Een helder verhaal, met tips en handvaten. En niet in de laatste plaats op een prettige manier.

Anne

 

Comment author said

Door Carlos Pavon op 7 oktober 2013 om 21:10

Janneke,
Dank voor je geweldige presentatie, boeiend verhaal en vooral uitstekend toepasbaar. Kan er direct mee aan de slag, dit wordt mijn manier van grote hoeveelheid informatie verwerken! Komend weekend start ik met het lezen van je e-book. Tot snel

Hartelijke groet,

Carlos Pavon

 

Comment author said

Door Kikki Scheffers op 8 oktober 2013 om 07:46

Hi Janneke,

Bedankt voor jouw geweldige bijdrage aan de training van afgelopen vrijdag en zaterdag. Jouw energie en enthousiasme zijn aanstekelijk! De informatie die je gegeven hebt is direct toepasbaar en geeft veel nieuwe inzichten.
Mindmapping wordt mijn nieuwe all-time tool en kan iedereen aanbevelen om naar een van jouw lezingen of workshops te gaan.

Met vriendelijke groet,
Kikki Scheffers

 

Comment author said

Door Madeleine Boerma op 8 oktober 2013 om 11:57

Hej Janneke, al zo vaak mindmaps gezien en bekeken. Elke keer dezelfde conclusie. Niet voor mij. En dan kom jij voorbij... in een flitsende, sprankelende en vooral waanzinnig heldere en goede presentatie heb je me in een keer om. Ik ben meteen gestart en aan het mindmappen geslagen. Het is leuk, handig en makkelijk. Je presentatie was interactief, geestig, persoonlijk EN professioneel. Chapeau! Aanrader. Ciao Madeleine

 

Comment author said

Door Karin Tuinman op 8 oktober 2013 om 12:23

Met jouw energie kan je minstens de stad Utrecht voorzien van warm water. Geweldig! Ik ben al een mindmapper, maar ondanks dat heb ik er toch weer dingen van opgestoken. Dank je!
Groet, Karin

 

Plaats een reactie

*