Direct Toegang
Gratis E-book
headershadow

Gastlezingen

Janneke Stielstra verzorgt op aanvraag ook gastlezingen en presentaties over leren en breintechnieken voor bedrijven, ondernemerscongressen, evenementen, business seminars en Hogescholen.

Dit kan zowel op huurbasis als volledig gratis, afhankelijk van de vorm waarin het e.e.a. wordt georganiseerd.

Specialisatie van Janneke:

- brein leren
- time management
- snellezen
- mindmapping

Janneke geeft al jaren seminars en workshops en is zodoende een ervaren spreker. De presentaties bevatten veelal een hoog tempo en zijn zeer duidelijk en didactisch sterk opgebouwd.

De sessies bevatten een hoog energiegehalte, uiteraard brein proof en zijn interactief.

Hoe kun je Janneke inhuren?

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house brein training? Neem dan vooral even contact met ons op

Recente en toekomstige gastlezingen:

23 maart 2012 EBC Taleninstituut

Janneke geeft een workshop over hoe je het maximale uit je brein kunt halen.

16 februari 2012 Symposium 2020 InZicht ROC Mondriaan

Ontwikkelingen in de samenleving beïnvloeden het onderwijs en  het werken in het onderwijs. Hoe ziet het onderwijs er in 2020 uit? Een blik op de toekomst. Leren alle kinderen in 2020 snellezen op school? Janneke geeft een workshop "Hoe snel kan jij snellezen?".

6 december 2011 onderwijsconferentie Albeda College

Inspiratiedag met dit keer het thema brein. Hoe breinkennis ingezet kan worden voor leren, begeleiden en ondersteunen. Janneke geeft een workshop "Breinmeester in snellezen".

19 november 2011 gastlezing Taaltrainersdag

NTRO

Jaarlijks vindt de taaltrainersdag plaats. Dit jaar voor de tiende keer met als thema: ‘Hoe leer je een taal? De psychologie van het leren’. Janneke geeft een workshop het maximale uit je brein halen.

17 maart 2011 gastlezing Fris in je hoofd

Fris in je hoofd

Tijdens het Fris in je hoofd! Event gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met netwerken, lifestyle en ontspanning. Op een feestelijke en verfrissende manier kun je nieuwe ideeën opdoen, leuke mensen ontmoeten en hierdoor vooral geïnspireerd (‘Fris in je hoofd!’) raken. Janneke gaf een workshop over mindmapping.

WordPress Comments

1 Reactie op “Gastlezingen


Comment author said

Door Marietta op 21 november 2011 om 23:10

Wat een inspirerende ervaring is het om een workshop van Janneke Stielstra mee te maken! Tijdens de taaltrainersdag van het NRTO maakte ze ons op interactieve, kleurrijke en speelse wijze duidelijk, hoe we meer uit ons brein konden halen. Veel van haar tips en wetenswaardigheden mochten we meteen in de praktijk brengen, ze liet ons bewegen, voelen, proeven en uitbeelden. En het beklijft! Wat ook heel fijn is: Janneke was duidelijk voorbereid op haar publiek, taaltrainers dus. Je merkte dat ze geen standaardverhaal afdraaide, maar steeds de link wist te leggen naar onze werkpraktijk.
Wil je op prettige wijze leren hoe we ons brein optimaal kunnen benutten, neem dan vooral contact op met deze verrassende professional en nodig haar uit om ook bij u een workshop te geven. Wedden dat het leuk wordt?!

 

Reageer hieronder

*