Direct Toegang
Gratis E-book
headershadow

Gratis e-book "Tijd besparen met Brein essentials"

tijd besparenTijd besparen? Eindelijk is het zo ver mijn eerste e-book is klaar! Het heet: "Bespaar tijd met Brein essentials".

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in hoe je het maximale uit je brein kunt halen. Er zijn spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein.

Tijd besparen

Je krijgt een kijkje in je brein. Ik leer je breinvriendelijke technieken als mindmapping en snellezen. Je krijgt tips hoe je de informatieoverload kunt beheersen. Er voor te zorgen dat je brein niet overvol raakt. Beter voor je brein en voor jou. Ik laat je kennis maken met time management technieken van onder andere David Allen (Getting Things Done).

Met brein essentials ga je tijd besparen!!

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om het e-book gratis te ontvangen.

Direct Toegang
Gratis E-book
Aan bovenstaande inschrijving zijn nooit kosten verbonden en je kunt je e-mailadres te allen tijde weer uit mijn bestand verwijderen.

Je doet mij een groot plezier als je op één van de onderstaande knoppen wilt drukken, zodat zo veel mogelijk mensen op de hoogte zijn van mijn nieuwe e-book.

Groetjes

Janneke Stielstra

Ontdek Mijn Fatale Brein Blunders
waardoor ik: veel tijd verloor, heel hard moest werken, moeite had met leren ...en ontvang direct praktische tips om dit op te lossen. Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het maximale uit je brein te halen. Meer dan 5000 professionals gingen je voor.
WordPress Comments

16 Reacties op “Gratis e-book "Tijd besparen met Brein essentials"


Comment author said

Door Ria op 14 september 2011 om 08:41

Heb net je boek gedownload, super gedaan. Mooi overzichtelijk en breinproof! Groet, Ria

 

Comment author said

Door Pascale op 14 september 2011 om 10:49

Goed bezig, Janneke! Respect!
Ben heel benieuwd en hoop met m'n huidige ondermaatse time management er toch gauw tijd voor te maken. Waarschijnlijk verdien ik die tijd met m'n nieuwe inzichten weer snel terug...

 

Comment author said

Door Anette op 14 september 2011 om 12:49

Hoi Janneke,

Bedankt voor het delen van zo'n interessante informatie. Ik heb het net gedownload, maar op dit moment nog niet de tijd gehad om het te lezen. Binnenkort zal ik weer een reactie plaatsen.

Groetjes,
Anette Elsenaar

 

Comment author said

Door Jerke op 14 september 2011 om 15:47

Ha Janneke,
Nou, ik heb het gedownload en gelijk "snel" uitgelezen, maar ik begrijp dat ik het nog een keer moet herhalen. Hartstikke leuk, ben benieuwd naar het vervolg!! Succes sowieso.

Gr,
Jerke

 

Comment author said

Door Robert op 14 september 2011 om 22:41

Tijd besparen, dat willen we allemaal. Lees dit e-boek, zou ik zeggen. Kort en krachtig worden de essenties neergezet. Het is nog makkelijk te onthouden ook (als je tenminste een mindmap maakt).
Complimenten Janneke !

Brainpartner Robert

 

Comment author said

Door Jos op 16 september 2011 om 09:01

Dag Janneke,

Ik heb je boek even snel uitgelezen.Wat kennis betreft, was er niet zoveel nieuws voor mij. Maar je hebt in heel korte tijd veel zaken met elkaar op een prettige en begrijpelijke manier met elkaar verbonden. Mijn oude voornemens om wat meer met dit soort kennis en handigheidjes te doen, krijgen door jouw boek wel weer een zetje. Het is nu aan mij of ik er wel of niet wat mee wil doen.
Thanks, Jos

 

Comment author said

Door Lichel op 16 september 2011 om 10:26

Heel informatief! Zeker goed bruikbaar voor mijn onderzoek naar het breinleren van studenten van ROCLeiden. Wat ik vooral ook heel fijn vond is dat het voor mij (ik ben ook nog student) in tegenstelling tot sommige andere boeken of artikelen over het brein lekker snel door te lezen was!

Dankjewel!

Groet, Lichel

 

Comment author said

Door Janneke op 16 september 2011 om 11:13

Ik ben je benieuwd naar je onderzoek, als het af is zou ik het graag willen lezen.

Hartelijke groeten,

Janneke

 

Comment author said

Door Jessica op 4 oktober 2011 om 16:47

Mindmapping is iets voor MIJ!

IK HEB EEN DROOM!
maar…………..
- hoe ziet die droom er uit?
- hoe kan ik die droom vormgeven?
- wat heb ik nodig om die droom te verwezenlijken?
- welke stappen ga ik ondernemen om daadwerkelijk invulling te geven aan:
MIJN DROOM
Dit is waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben.

Het centraal stellen van Mijn droom heeft invloed op alle gebieden in mijn leven en de keuzes die ik daarin maak. Hoe betrek ik mijn gezin hierin? Wat ga ik doen in mijn werk, waar richt ik me op? Welke keuzes maak ik met betrekking tot mijn vrijwillige inzet bij een vereniging/stichting? Hoe ga ik mijn (persoonlijke) netwerk onderhouden en uitbreiden? Wat voor opleiding wil ik nog doen? Etc.

De mindmap ‘Geluk’ (uit het e-book ‘Bespaar tijd met Brein essentials’) sluit mooi aan bij ‘Mijn droom’, want toewerken naar en invulling geven aan mijn droom zal me zeker gelukkig maken. En als ik ‘Mijn droom’ ga verwezenlijken dan zal dat wat mij gelukkig maakt daar onderdeel van uitmaken of daar een plek naast krijgen, want wat mij gelukkig maakt wil ik natuurlijk niet missen.

Als ik er zo over nadenk zijn er mindmaps die met elkaar in verbinding kunnen komen te staan, omdat ze elkaar op enig moment zulle raken. Ik denk hierbij aan bv. Geluk, ‘Mijn droom’, mijn werk, mijn gezin, vrijwilligerswerk, etc.
Hoe zou dat er uit gaan zien?

 

Comment author said

Door Emiel op 9 februari 2012 om 22:02

Beste Janneke, ik heb het boek met interesse gelezen. Erg goed en gemakkelijk de materie uitgelegd. Mindmapping is mij niet vreemd; gebruik het veelvuldig. Ook GTD ga ik meer en meer gebruiken. Werkt echt handig en geeft meer rust.

 

Comment author said

Door Alix op 14 maart 2012 om 08:08

Mooi vormgegeven, echt een cadeautje. Dank je wel!

 

Comment author said

Door Ingrid van der Knaap op 29 maart 2012 om 16:26

Dit boek is een krachtig instrument om je brein beter te leren kennen! Fijn om alle informatie zo bij elkaar te hebben! Het ziet er ook erg mooi uit! Complimenten! Veel succes! Ingrid

 

Comment author said

Door Jos op 18 september 2012 om 14:24

Beste Janneke,

supergoed gedaan voor mensen met te weinig tijd.
sinds Edelman, vorige eeuw weten we dat het brein geen databank is, maar een zeer plastisch werktuig dat zich aanpast en ontwikkelt aan de omgeving (waarvan ons lichaam het belangrijkste deel van uitmaakt) en onze noden.

Dat dit samen met heel praktische info uit de doeken gedaan wordt en gratis, is een waar geschenk aan nederlandstaligen.

Enkele suggesties:

- een versie meer gericht op studenten, zou zeker in de top-tien tijdverspellers het "gamen" en ontwijkgedrag (aan minder belangrijke zaken beginnen om niet te meten studeren)
- daar ook lijkt mij het time-management te 'busyness-oriented'.
Van die groep al feedback gehad? Meer aandacht aan het thema
"prioriteten kunnen stellen"" bv

- De hoofdvraag is dan ook: Waarom hebben we te weinig tijd ? Meer aandacht schenken aan wat echt belangrijk is ? Eens eerst surfen naar "zingeving", "geluk" misschien, enkele goedgekozen links toevoegen?

- Gepensionneerden hebben daarentegen soms teveel
tijd. Ook voor hen kan, vertrekkend van dezelfde wetenschappelijke gegevens, een meer aangepaste versie van het boek , erg nuttig zijn.
Het internet is iets prachtigs, maar hoe loop je daarin niet verloren , ten nadele van gezondheid en je omgeving?

- Bij een zoek 'Agile thinking' kan je ook meer vinden dat nuttig kan zijn bij het 'delegeren' (als je die kans hebt natuurlijk), bij creatief werk en diepgaande reflectie. Ook daar naar toe een goedgekozen link toevoegen? (Als je iets in het nederlands vindt zeker)

Jos Duchâtelet (al 57 jaar geïnteresseerd in het menselijk brein.)

 

Comment author said

Door Alef Dekker op 3 oktober 2012 om 18:30

Zeer nieuwsgierig geworden. Misschien vanavond nog even een forse haal maken.

 

Comment author said

Door Sigrid MacDott op 6 februari 2013 om 20:02

Beste Janneke,

Gefeliciteerd met dit prachtig e-boek! Ik heb het nu al een paar keer gelezen, en vind het erg duidelijk en concise!
Ook nog de late felicitaties ivm je verjaardag.

Hartelijk dank dat je dit wilt delen met ons.

groeten

Sigrid

 

Reageer hieronder

*