headershadow

Leren leren

Leren leren, baanbrekende nieuwe technieken waar je beter mee leert leren en het ook leuker en sneller maken. Je maakt kennis met breinvriendelijke technieken als mindmapping en snellezen.

Vrijmarkt voordeel 25% - 1 dag verlengd

Vrijmarkt Academie voor Leren en Ontwikkelen

Zaterdag was het voor de eerste keer Koningsdag. Om in de oranje sfeer te komen hield de Academie voor Leren en Ontwikkelen een vrijmarkt. Tijdens een vrijmarkt wordt, letterlijk, alles uit de kast gehaald.

Dat is precies wat de Academie voor Leren en Ontwikkelen dit weekend wilde doen. Helaas viel de vrijmarkt vanwege een storing in het water. Daarom hebben we besloten de vrijmarkt met 1 dag te verlengen! Lees verder »

Hoe blijf je bij in je vakgebied?

Bijblijven in je vakgebied

Je wilt graag bij blijven in je vakgebied. Maar je voelt je overladen door informatie. Je hebt geen overzicht, moeite met onthouden en ervaart onrust in je hoofd. Je kan wel wat tools en strategieën gebruiken. Sommige strategieën zijn pure tijdsverspilling. Hoe komt het dat we nog steeds strategieën gebruiken die niet werken? Welke strategieën werken wel en niet werken bij leren.

In deze blog een overzicht wat wel werkt en niet werkt als je wilt bijblijven in je vakgebied.

Lees verder »

Tien apps voor mindmapping

Tien apps voor mindmapping

Mindmapping is een zeer krachtige manier van aantekeningen maken die aansluit bij de manier waarop je hersenen werken. Je krijgt meer overzicht, structuur en kan informatie beter onthouden.

Welke apps zijn er zo al om te mindmappen?
Ik zet ze hier op een rij. Als jij nog aanvullingen hebt dan hoor ik het graag. Lees verder »

Word Brain Buddies

Word Brain Buddies

December is voor vele een drukke maand. Allerlei zaken moeten nog worden afgerond. Niet echt aantrekkelijk om ook nog eens te starten met het aanleren van een nieuwe gewoonte.

Je hebt al genoeg aan je hoofd. Op je werk moeten er zaken worden afgerond. Wat doe je met kerst? Boodschappen in huis halen, oliebollen bakken. Druk druk druk.

Start 2 januari met mindmappen, snellezen of brein essentials™. Word Brain Buddies!! Profiteer nu van de 2 voor de prijs van 1. Ontdek hier hoe.

Lees verder »

Pagina 1 van 912345...Minst recente »