headershadow

Life management

Life management geeft je inzicht in hoe je het maximale uit je leven kunt halen en de kwaliteit van je leven kunt verhogen. Je krijgt tips hoe je zelf de koers in je leven kunt bepalen en hiervoor een plan te maken. Wat kan je leren van succesvolle mensen?

Onderschat succes: de kracht van de introverte persoon

Onderschat succes: de kracht van de introverte persoon

Stil zijn in wereld vol lawaai, de introverte persoon. Alles om je heen lijkt vandaag de dag wel om communicatie te draaien.

Schreeuwende aanplakbiljetten, onmogelijke reclames en flitsende beelden.

En daar tussenin vind je de wereld van de introverte persoon. Rustig, stil en afwachtend of zullen we analyserend zeggen? Introverte personen worden enorm onderschat. Lees hier het onderschatte succes van introverte personen.

Lees verder »

Wat kan je leren van Remco Claassen?

Leren van Remco Claassen

Remco Claassen, wat kan je van hem leren? Afgelopen week bezocht ik de Personal Pitstop van Remco Claassen. Een geweldige ervaring!

Wat bepaalt het verschil tussen succes en falen? Waarom vervallen veel goede bedoelingen toch weer in oud gedrag? Hoe kan ik NU actie ondernemen voor mijn volgende groeistap?

Een dag helemaal voor mijzelf. In de onderstaande video deel ik wat ik die dag allemaal geleerd heb.

Lees verder »

Personal Pitstop met Remco Claassen

Remco Claassen Personal Pitstop

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.

Al weer een paar jaar geleden zat ik in de alumni vereniging van Output van personeelwetenschappen. Ik organiseerde destijds masterclasses en had het geluk Remco een keer te gast te hebben. Lees verder »

Pagina 1 van 712345...Minst recente »