"Ontdek Hoe Ook Jij Sneller Leert,
Effectiever Informatie Verwerkt,
Je Creativiteit Stimuleert En Beter Onthoudt"

Effectieve en praktische cursus om mindmapping helemaal onder de knie te krijgen.

Afzender: Janneke Stielstra
Oisterwijk, 21 januari 2013

Ben jij een professional die breinwerk verricht en herken je dit?

Wat kan je anders doen om sneller te leren? Hoe leer je effectiever informatie verwerken waardoor je beter functioneert?

Hoe kunnen we slimmer werken in plaats van harder en harder te werken?

Mijn naam is Janneke Stielstra en al sinds de middelbare school houd ik mij bezig met de vraag hoe je makkelijker en sneller leert en onthoudt. Ik worstelde met talen. Ik wilde graag het maximale eruit halen en ging op zoek naar technieken die mij konden helpen bij het leren.

Uiteindelijk toen ik via het HBO op de voor mij onmogelijk geachte universiteit terecht kwam, was er een keer een workshop mindmapping. In eerste instantie vond ik het maar raar. Maar hoe meer ik mij er in ging verdiepen en het ging toepassen hoe meer resultaat ik zag.

Wat is mindmapping?

Mindmapping is een manier van noteren die aansluit bij de werking van je hersenen.

Wat heeft mindmapping mij opgeleverd?

Ik merkte dat mindmapping heel goed bij mij paste. Ik zou willen dat ik veel eerder met mindmapping in aanraking was gekomen. Nu gebruik ik mindmapping voor van alles en nog wat. Voor het schrijven van artikelen op mijn blog, het maken van nieuwe toolboxen, schrijven van boeken, het voorbereiden van seminars en trainingen maar ook voor het uitwerken van heerlijke recepten…

Ik ben zo enthousiast geraakt over mindmapping dat ik graag deze kennis met andere wil delen. Inmiddels bereik ik vele duizenden mensen met mijn Academie voor Leren en Ontwikkelen. Ik heb persoonlijk enkele honderden mensen geholpen met mindmapping.

Voordelen van mindmapping en waarom het goed werkt?

Je vraagt je natuurlijk af, waarom werkt mindmapping nu zo goed? Mindmapping is efficiënter bij het opslaan, herinneren en achterhalen van informatie dan welke andere manier van informatie vastleggen dan ook. Dat komt omdat mindmapping de samenwerking van onze beide hersenhelften stimuleert en gebruikt. Dit is gebleken na hersenonderzoek op het gebied van het geheugen en versnelde leertechnieken. Met mindmapping benut je je brein beter met een factor 5 à 10.

Wat levert mindmapping jou op?

Je leert sneller. Je doet makkelijker nieuwe kennis op met minder moeite.

Je structureert complexe informatie beter.

Je stimuleert je creativiteit.

Je ordent je gedachten beter.

Je krijgt beter overzicht.

Je bereidt makkelijker projecten en presentaties voor.

Je onthoudt sneller en beter.

Je verwerkt informatie beter.

Je creëert meer rust in je hoofd.

Je werkt slimmer en niet harder.

Je bent productiever.

Hierdoor ga je sprongen vooruit in je studie, je carrière en je privé leven!

Wat Ik Kan, Kun Jij Ook!

Dit kan ik niet alleen. Jij kan mindmapping met simpele stappen onder de knie krijgen. Ik heb jaren gezocht naar breintechnieken. Mindmapping vind ik persoonlijk één van de meest krachtige. Je zult zien hoe verbazingwekkend simpel het eigenlijk is. Ik kan geen enkele reden verzinnen waarom iemand dit niet zou kunnen. Je hoeft voor mindmapping geen kosten te maken het enige wat je nodig hebt is een setje stiften en papier.

Jarenlang heb ik alles op het gebied van mindmapping bestudeerd. Ik heb een formule ontwikkeld waarmee je stap voor stap ontdekt hoe jij een master in mindmapping kunt worden. Hoe meer pijlers je onder de knie hebt, hoe sneller en betere mindmaps jij gaat maken. Je ontdekt tips, trucs en technieken die werken.

Wat ga je ontdekken in de mindmapping toolbox?

Je ontvangt onder andere toegang tot video's over:informatie-overload
Informatie-overload

Inleiding mindmapping

master in mindmapping

Master in mindmapping

Obstakels overwinnen
obstakels overwinnen

Toepassingen

Papier of digitaal

Bonus Video Online programma mindmanager
Je leert de basisprincipes van het programma mindmanager kennen. Toen ik zelf aan de slag ging met mindmapping merkte ik dat doordat ik het programma mindmanager nog niet lekker onder de knie had in mijn creativiteit werd geremd.

Daarom besteed ik in deze mindmapping toolbox ook aandacht hoe je het programma mindmanager kan gebruiken.

Zo kan je zowel op papier als op de computer direct aan de slag. Je leert in mindmanager o.a. hoe je een mindmap kan opmaken, welke sneltoetsen er zijn. Daarnaast hoe je een mindmap kan exporteren en informatie aan een mindmap kan toevoegen.

Ontvang Nu Toegang Tot Dit Complete Stap voor Stap Trainingsprogramma!

mindmapping toolbox

Voordelen van dit unieke online programma:

Makkelijk online te volgen en gegarandeerd resultaat.

Breinwetenschappers hebben onderzocht dat 80 % van een training na een dag al weer is vergeten. Doodzonde! De mindmapping toolbox herhaal je zo vaak als jij wilt.

Je hoeft de deur niet, geen files, geen oppas. Je studeert in je eigen tempo en op het moment dat het jou uit komt. Vanuit huis, achter je eigen computer, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Je krijgt online coaching en help je om al je vragen te beantwoorden.

Janneke Stielstra houdt de nieuwste ontwikkelingen haarfijn in gaten. Je ontvangt gratis updates en hebt zo altijd toegang tot de meest actuele technieken.

Je krijgt onbeperkt toegang.

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Voor mij was de toolbox een prima investering!
Ik ben gestart met mindmapping want ik hoorde dit woord regelmatig langskomen in trainingen etc. en was benieuwd wat het nou eigenlijk inhield. Grappig genoeg doe ik eigenlijk al mijn leven lang onbewust aan mindmapping: mijn aantekeningen op school en universiteit bv. waren altijd al "anders" - ik gebruik verschillende lettergroottes, kleuren, omcirkel clusters, werk met takken en pijltjes en leg veel als tekening vast. Op die manier kan ik stof gewoon beter onthouden, en het bevorderd ook mijn luistervaardigheid. De toolbox is dus een bevestiging voor me, geeft nog meer structuur en vooral kan ik het nu veel beter doorgeven aan mensen die behoefte hebben aan het richting geven van hun gedachten: ik kan het nu uitleggen, voor- en nadelen benoemen, noem maar op. Voor mij was de toolbox een prima investering! Dank & ga vooral door met het inspirerende werk dat je doet.
ML, vrouw

Reuze enthousiast
Ik wilde graag professionele tips/info/hulp om mijzelf het mindmappen correct aan te leren. Ik raad deze toolbox aan mensen die licht dyslexisch zijn, in de wereld van linkerhersenhelft-denkers. Je kan je rechterhersenhelft weer updaten/wakker maken en inschakelen op een correcte manier, scheelt energie en geeft rust . De top drie voordelen van de mindmapping toolbox zijn voor mij:
1. training beide hersenhelften.
2.tijdwinst en sneller overzicht voor mijzelf en aan anderen
3. tips met betrekking tot mindmapping software
Ik ben reuze enthousiast over jouw cursus/opzet en het maakt mij blij. Dit heeft zeker weten een meerwaarde voor mijn leven, thanks. Dit met jouw hulp/toolboxen!
Vianney Barneveld

DE manier om nieuwe kennis te verwerken én te onthouden
Ik heb de mindmapping toolbox aangeschaft omdat ik nieuwsgierig ben en interesse heb om een andere manier van informatieverwerking aan te leren. Voor mij is de mindmapping toolbox: inspirerend, creatief, nuttig en daadwerkelijk toepasbaar.
Ik raad de mindmapping toolbox aan voor:
- beleidsmedewerkers
- coaches
- iedereen die start met een opleiding of training: volgens mij is mindmapping DE manier om nieuwe kennis te verwerken én te onthouden. Ik vind het zelf echt ontzettend jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan zodat ik nu veel meer zou hebben gehad aan de opleidingen die ik heb gedaan doordat ik het nieuw geleerde daadwerkelijk zou hebben onthouden.
K. Toet

Persoonlijke coaching
Ik wilde meer inzicht in mindmapping. De mindmapping toolbox heeft leuke filmpjes ter ondersteuning, heeft een goede opbouw en er prettig je krijgt via de mail persoonlijke coaching.
Brunhilde

Ik haal betere cijfers voor mijn studie.
Ik maak mindmaps vooral op papier. Doordat je ze zelf maakt weet je precies wat er in staat. Ik gebruik mindmapping vooral tijdens mijn opleiding SEH (Spoed Eisende Hulp) verpleegkunde. Door gebruik te maken van van kleuren kan ik de stof goed onthouden en is nog leuk om te doen ook. Doordat ik heb leren mindmapping haal ik super goede cijfers.
Willemijn van Dijkhuizen

Docenten maak er gebruik van!
Voor mij zijn de drie grootste voordelen van de mindmapping toolbox dat ik meer overzicht heb, meer rust en het is leuk om te doen. Ik vind het bijzonder vreemd dat er op scholen nog niet of nauwelijks gebruik gemaakt wordt van deze inzichten.
Jan Gunther

Stap voor stap begeleiding was top.
Ik weet nu welke stappen ik moet zetten en heb ook al geoefend op de computer. Ik kan nu informatie beter structuren. De ondersteunende mailtjes hebben mij tot actie aangezet. Bedankt!
MG, vrouw

Ik kan beter onthouden!
Ik heb de mindmapping toolbox aangeschaft om meer en beter te kunnen onthouden van projecten.
Lex de Jong

Behoefte aan de fijne kneepjes van het vak
Ik was er al mee bezig het mijzelf aan te leren maar had behoefte aan de kneepjes van het vak! Ik ben zeer enthousiast over de toolbox. Grote voordeel is dat ik er onbeperkt gebruik van kan maken. Ik raad deze mindmapping toolbox aan iedereen aan die last heeft van overload aan informatie.

Aanrader voor studenten
Ik heb de mindmapping toolbox aangeschaft om beter te kunnen studeren. Ik kan sneller onthouden en beter studeren. Ik ga het aanraden aan mijn medestudenten.
Danielle Watchman

Goede service!
Je krijgt goede service, wanneer ik vragen heb dan kan ik een e-mail sturen en dan krijg ik heel erg snel een reactie.
JC, man

Robert PastoorAanvulling op mijn kennis
Zelf werk ik heel veel met mindmappen en met iMindMap in het bijzonder. Ik vond deze toolbox een aanvulling op mijn kennis. Vooral de manier waarop sprak mij aan. Deze toolbox kan ik iedereen aanraden die ervan houdt om op eigen tempo te leren en (nog) even geen behoefte heeft aan een - traditionele - cursus of training. Voordelen van de mindmapping toolbox zijn voor mij:
- leren op je eigen tijd en tempo
- multi mediaal
- uitdaging om ermee aan de slag te gaan
- uitstekende bestelprocedure
drs. Robert Pastoor (onderwijspsycholoog) 

Bonussen Voor Snelle Beslissers

    • MP3 bestanden van de mindmapping toolboxmp3 bestanden van snellees toolbox t.w.v. €97,-

Je ontvangt toegang tot een speciaal download gedeelte waar je van alle video's een audio (mp3) van de video kunt downloaden zodat je deze bijvoorbeeld op je iPod of andere mp3 speler kunt plaatsen.

Zodoende kun je dit volledige programma overal waar je maar wilt volgen, dit kan je een hoop tijd besparen en je zit niet vast aan de computer. Tijdens het sporten leren bijvoorbeeld vind ik zelf bijzonder prettig!

    • e-book mindmapping toolboxE-book mindmapping toolbox t.w.v. €37,-

Toen ik de mindmapping toolbox klaar had vroegen veel mensen of ik er niet ook een boek over ging schrijven. Lang heb ik dit voor mij uit geschoven maar nu is die af.

Als member van de mindmapping toolbox ben jij de eerste die toegang krijgt tot dit spiksplinter nieuwe e-book. Je hebt hiermee een naslagwerk in handen met tips, trucs en technieken om een master in mindmapping te worden.

    • Coachingsmailse-mail coaching t.w.v. €47,-

Elke week ontvang je van mij e-mails met motiverende tips en adviezen. Samen sta je sterker!

De e-mail coaching is zo opgebouwd dat je niet overweldigd raakt zodat je de informatie goed in je op kunt nemen. De oefeningen zijn effectief en in de meeste gevallen niet tijdrovend.

        • Speciale Facebook Communityspeciale Facebook community snellezen

Op de speciale Facebook community pagina kun je contact maken met andere deelnemers én mij vragen stellen!

Het voordeel van starten met een grote groep is dat je veel steun aan elkaar kunt hebben en elkaar kunt motiveren én eventueel adviseren.

Wil jij ook een sprong in je studie, carrière of leven maken?

Normaal kost een mindmapping training rond de 500 euro en ben je minimaal een dag van je werk of studie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze e-cursus voor een fractie van de prijs! Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen. Grijp nu je kans om de mindmapping toolbox in handen te krijgen.

Bestel nu de mindmapping toolbox en je ontvangt het gehele pakket tijdelijk voor slechts 97,-

Met 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie100% niet goed geld terug garantie

Ik bied je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je mij binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Ik heb graag alleen tevreden deelnemers!

Wacht niet langer, en geef jezelf deze cursus cadeau!

Ja, ik neem vandaag een eerste stap om mindmapping onder de knie te krijgen
en schrijf me in voor de "mindmapping toolbox".
Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg onmiddellijk toegang
tot bewezen technieken die getoetst zijn in de praktijk!

Reserveer Nu Je Plek Voor De Mindmapping Toolbox

direct toegang mindmapping toolbox

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de mindmapping toolbox!

Ik heb met heel veel plezier deze mindmapping toolbox gemaakt en ik hoop dat je er net zo van zult genieten als ik.

Belangrijker nog, ik hoop dat je er een aantal tips, trucs of technieken uit zult halen zodat je ook daadwerkelijk resultaat gaat boeken, want dat is uiteindelijk waar het om draait!

Klik hier om direct je bestelling door te geven en gebruik te maken van dit tijdelijke introductieaanbod.

Ik wens je heel veel succes en plezier!
janneke-stielstra