Direct Toegang
Gratis E-book
headershadow

Over ons

Janneke Stielstra

Wat is de Academie voor Leren en Ontwikkelen?

De Academie is dé portal op het gebied van leren en ontwikkelen. Je ontdekt hier alles over brein leren, time management, life management en leren leren.

Op de Academie voor Leren en Ontwikkelen vind je enorm veel waardevolle tips, trucs en technieken op al deze fronten.

Ben je nieuw op de website van de Academie voor Leren en Ontwikkelen? Begin goed en download mijn gratis e-book hoe je tijd kan besparen met Brein essentials.

Gratis tips, trucs & technieken

Regelmatig worden er gratis waardevolle artikelen, video’s en e-books op de Academie voor Leren en Ontwikkelen geplaatst waardoor je, indien toegepast:

  • Vele malen succesvoller zult worden
  • Informatie beter kan verwerken
  • Beter bij blijft in je vakgebied
  • Je concentratie gaat verbeteren
  • Zult groeien als persoon
  • Je veel productiever zult worden

Kortom  je sprongen vooruit gaat in je studie, je carrière en je privé leven!

Unieke online trainingen

Daarnaast bieden we ook een aantal unieke online trainingen aan op gebied van:

Janneke Stielstra

Janneke Stielstra is oprichtster van de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Wie ben ik? Ik ben geboren en getogen in Brabant. Getrouwd met Walter en levensgenieter. Veel passies, waaronder reizen, sporten, familie en vrienden, theater en natuurlijk mijn eigen onderneming de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

Hieronder iets meer informatie over mijzelf, wie ik ben en wat ik heb gedaan:

Rode draad leren en ontwikkelenRode draad

Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Op de middelbare school worstelde ik met talen. Ik haalde standaard een één voor dictees. Ik wilde graag het maximale eruit halen en ging op zoek naar technieken die mij konden helpen bij het leren. Helaas vond ik deze pas veel later maar door kei hard werken haalde ik mijn diploma's.

Bestuurskunde | processen

Ik ben begonnen als bestuurskundige. Een machtig mooi vak. Vanuit verschillende kanten (sociologie, politicologie, economie en recht) kijk je of je een oplossing kunt vinden voor sociale vraagstukken. Processen zijn natuurlijk hartstikke belangrijk maar eenmaal aan het werk lag mijn focus altijd op de menselijke kant.

NepalNepal en India

Na een jaar werken ben ik een half jaar naar Nepal en India geweest. Ik heb hier Engelse les gegeven aan docenten voor kinderen die uit tapijtfabrieken kwamen. Doordat ik zelf zo had zitten ploeteren met Engels kon ik nu mijn kennis delen. Hier kwam mijn passie voor leren en ontwikkelen naar boven.

Personeelwetenschappen | menselijke kant

Weer terug in Nederland begon ik aan de opleiding personeelwetenschappen. Ik ben gestart met idee dat dit eigenlijk te hoog gegrepen voor mij was. Tijdens deze studie kwam ik voor het eerst in aanraking met mindmapping en andere breintechnieken. Had ik dit maar eerder ontdekt! Dit had mij enorm veel bloed zweet en tranen gescheeld.

Door deze breintechnieken kon ik mijn studie in veel minder tijd doen. Ik werkte naast mijn studie nog 24 uur als juridisch medewerker, volgde de opleiding nlp practitioner en was actief bij een studievereniging. Ik kan zeker stellen dat deze breintechnieken mij enorm geholpen hebben om uiteindelijk het felbegeerde papiertje te bemachtigen.

Verder leren

Na mijn studie bleef ik mij verder ontwikkelen. Ik volgde een train de trainersopleiding, deed een opleiding tot opleidingskundige. Een opleidingskundige houd zich bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties.

Brein lerenbrein

Ik had het geluk om samen te mogen werken met Ria van Dinteren. Ria is schrijfster van verschillende boeken over het brein. Zij heeft mij aangestoken met het breinvirus. Vanaf toen was geen boekhandel of bibliotheek meer veilig. Ik verslond alle boeken die met je brein of breintechnieken te maken hadden.

Kennis delen

Kennis delen Ik raakte hier zo enthousiast over dat ik deze opgedane kennis graag met anderen wilde delen. Ik liep al langer met het idee om te gaan bloggen, maar ik was totaal niet technisch. Een website bouwen was veel te moeilijk.

Ik kwam in contact met de BLT methode. Dit staat voor Bloggen Linkedin en Twitter. Hier leerde ik hoe je zelf vrij eenvoudig een website kan bouwen. Zo gezegd zo gedaan.

Internet marketing

Eind 2010 volgde ik tussen kerst en oud en nieuw een seminar van Tonny Loorbach over internet marketing. Vervolgens heb ik via hem een coachingstraject gedaan waarin je stap voor stap leert hoe je je website kunt optimaliseren tot een thuisbasis van waaruit je onderneemt.

Start Academie voor Leren en OntwikkelenAcademie voor Leren en Ontwikkelen

Terwijl ik zwanger was startte ik mijn eigen bedrijf de Academie voor Leren en Ontwikkelen. Dé portal op het gebied van leren en ontwikkelen. Het bezoekersaantal neemt elke maand toe.

Workshops en e-book

Inmiddels geef ik regelmatig workshops. Daarnaast heb ik een eigen e-book geschreven: Tijd besparen met Brein essentials. In dit boek deel ik mijn kennis hoe je het maximale uit je brein kunt halen.

Vrienden en familiegezin Stielstra

Niets is in mijn optiek zo belangrijk dan mijn vrienden en familie, de rest stelt in feite allemaal niets voor.

Sporten

Ik heb jarenlang fanatiek aan judo gedaan. Daarnaast vond ik het heerlijk om te skaten en te schaatsen. Vanwege een knieblessure kon ik dit helaas niet meer doen.

kettlebellToen ik bezig was met mijn scriptie kreeg ik erg last van mijn schouders. Mijn huisarts had het volgende advies: ga zwemmen. Dit was het beste advies wat mijn huisarts mij heeft kunnen geven want tijdens het zwemmen heb ik mijn man ontmoet.

Sinds kort heb ik de kettlebell ontdekt. Met kettlebell oefeningen vergroot je je kracht, je flexibiliteit en je uithoudingsvermogen. Wat mij betreft een geweldige manier op fit te blijven.

reizen Janneke en WalterReizen

Één van Walter (mijn man) en mijn grootste passies is reizen. We hebben veel van de wereld gezien. Op dit moment zijn de reizen iets minder ver vanwege twee kleine ukkies.

Word onderdeel van de Academie voor Leren en Ontwikkelen!

Ik hoop dat ik je met de Academie voor Leren en Ontwikkelen mag inspireren om  succesvoller te worden dan je ooit bent geweest.

Ik heb een gratis e-book voor je klaar staan. Tijd besparen met Brein essentials. Vul hier je gegevens in, dan stuur ik je het gratis e-book via de e-mail.

Geen zorgen, ik stuur je geen spam. Je kunt er altijd weer mee stoppen, je zit echt nergens aan vast en het is helemaal gratis. Ruim 2500 mensen gingen je voor!

Direct Toegang
Gratis E-book
 

 

 

 

 

 

 

Meer te weten komen?

Wil je meer weten over de Academie voor Leren en Ontwikkelen of over mij? Volg mij dan op Twitter of facebook.

Wil je de Academie voor Leren en Ontwikkelen helpen groeien?

Wil je helpen de mensen om je heen meer uit het leven te halen, en helpen de Academie voor Leren en Ontwikkelen verder te laten groeien? Nodig ze dan uit om een kijkje te nemen op de Academie voor Leren en Ontwikkelen, stuur een artikel door via de knoppen "like" of "retweet" onderaan onze artikelen. Wie weet kun je aan iemands leven een positieve draai geven! Je kunt de Academie voor Leren en Ontwikkelen ook steunen door een van onze producten te kopen.

Breinvriendelijke groet,

Janneke Stielstra

Academie voor Leren en Ontwikkelen
Burgemeester Canterslaan 75
5062 ET Oisterwijk
KvK: 52194590

BTW nummer: NL141899013B01

WordPress Comments

6 Reacties op “Over ons


Comment author said

Door Ria op 19 september 2011 om 17:26

Leuke website met interessante onderwerpen.
Hij staat in mijn favorieten!

 

Comment author said

Door Mirja van Dijkhuizen op 8 november 2011 om 00:04

Janneke, wat een gave en leerzame site!!! Wat ben ik ontzettend trots op mijn nichtje, dat je dit heb neergezet.
Chapeau!

 

Comment author said

Door anuschka scheltinga op 12 maart 2012 om 22:16

Leuk leerzaam en overzichtelijk. Ik blijf graag op de hoogte.

 

Comment author said

Door Lodewijk op 10 oktober 2012 om 22:42

Volgens mij ben je goed bezig Janneke. Ik heb mezelf wat snellezen aangeleerd en ontdekte nu dat het aardig gelukt is. Nu ik zo'70 jaar gelezen heb, van W. G. van der Hulst tot Cervantes, hoeft het niet zo snel meer.
Ook ik weet wat een tai otoshi is; was vijf jaar bij Chris de Korte.
Veel succes,
Lodewijk

 

Comment author said

Door Albert op 1 november 2012 om 16:52

Dag Janneke,

Heb je ook je site bij Tonny laten maken? Ik zie je site en hij ziet er perfect uit!

Ik wil me richten op Nederlands als tweede taal met Accelerated Learning technieken.....

Vandaar dat ik even hallo wil zeggen!

Vrolijke groet,

Albert Both
Talencoach

 

Comment author said

Door Alexandra Gerritsen op 6 december 2012 om 22:47

Hallo Janneke,

Ik ben nog bezig met je boek maar vind het nual reuze interessant. Het maakt me nieuwsgierig en vooral leergierig! Ik laat je weten wanneer ik het hele boek gelezen heb en of ik het in de praktijk toegepast heb.

Bedankt dat je deze informatie wilt delen.

Alexandra Gerritsen

 

Reageer hieronder

*