Stuur Mensen Door Naar Mijn Website
En Je Ontvangt Meer Dan 50%
Van Elke Verkoop

Beste lezer,

Janneke Stielstra

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te leren mindmappen en snellezen. Het verbaast mij nog steeds dat het op scholen en universiteiten niet standaard wordt aangeboden. De informatieoverload neemt alleen maar toe. Help jij mee om meer mensen te leren snellezen en mindmappen?

Lees hier hoe jij heel eenvoudig kan helpen en er nog een mooie beloning voor krijgt ook. Ontdek hoe je heel eenvoudig kunt beginnen met het promoten van mijn producten.

Wanneer je deelneemt aan het Academie voor Leren en Ontwikkelen Partner Programma kun je geld verdienen door Academie voor Leren en Ontwikkelen producten te promoten. Telkens wanneer er via jouw link een product op de Academie voor Leren en Ontwikkelen wordt verkocht, ontvang jij direct een commissie. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd.

paypro

Om dit partnerprogramma mogelijk te maken werk ik met de Nederlandse online betaaldienst PayPro. Hierdoor kun je volledig gratis en risicoloos geld verdienen met mijn producten.

Ontdek hoe jij heel eenvoudig affliate kunt worden

Bekijk hier de video hoe je heel eenvoudig affliate kunt worden. Daarnaast vind je verder op deze pagina kant en klaar promotiemateriaal wat jij kan gebruiken. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Stappen aanmelden paypro

Stap 1: Meld je aan bij PayPro

Ga naar de website van PayPro en schrijf je in voor een gratis account. Zorg dat je je account direct activeert via e-mail.

Stap 2: Vind mijn producten

Log in op PayPro. In het menu aan de linkerkant vind je de link “Product overzicht”. Klik op deze link. In dit scherm vind je talloze producten die je kunt promoten om geld te verdienen. Om mijn producten te vinden dien je deze te zoeken. Dit kun je doen door één van mijn productnamen in te typen in het zoekveld.

Hieronder een screenshot van de mindmapping toolbox en de snellees toolbox in paypro.

snellees toolbox paypro

 

mindmapping toolbox paypro

Stap 3: Plak de link in je website

Heb je mijn product(en) gevonden? Plak de blauwe link die je bij dit product vermeld ziet in je website. Dit is jouw unieke partnerlink. Wanneer iemand via deze link mijn product besteld zul jij automatisch de vermelde commissie ontvangen via PayPro.

Indien je je rekening hebt ingevoerd in PayPro, en je voldoende geld hebt ontvangen kun je dit over laten maken op je rekening.

Wat gebeurt er precies als er iemand
op mijn affiliatelink klikt?

Via de link van paypro komt de potentiële klant op mijn salespagina terecht. Bij aankoop heb jij meteen je commissie binnen.

Het product wordt betaald via het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in het deel voor jou en het deel voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Ook als een klant besluit niet direct tot koop over te gaan, maar later alsnog besluit het product aan te schaffen dan krijg jij  je commissie. Er wordt namelijk vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie ontvangt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Promotietips:

Tip Doe je promotielink in een "url verkorter"

De lange promotielink van PayPro ziet er vrij lelijk uit en kan door de lengte nog wel eens afgebroken worden als je hem in een mail of op een website plaatst. Daarbij kun je ook duidelijk zien dat het een promotielink is. Gebruik bijvoorbeeld Urly.nl om je link om te vormen naar een kortere link met eventueel een eigen gekozen beschrijving erin.

Let op: Gebruik niet zomaar Bit.ly of TinyUrl.com want die willen nog wel eens je affiliatecode verwijderen en vervangen met hun eigen code!

Tip Heb je een grote achterban? Neem even contact op!

Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over deze handleiding wilt benaderen? Neem dan gerust even contact met me op voor eventuele marketingtips/advies.

Tip Promoten op Facebook, Linkedin, Twitter, Google+ e.a.

Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een tweet, als bericht op Facebook of op je Linkedin pagina. Een nieuw social media netwerk is pinterest. Pinterest is een online prikbord om afbeeldingen en filmpjes te verzamelen en te delen met anderen.

Tip Zet een blogbericht op je website met de link eronder!

Marketing begint met waarde geven. Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk/interessant stukje over breintechnieken en hoe je het maximale uit je brein kunt halen. In dat blogbericht kun je dan ook jouw promotielink plaatsen.

Tip Plaats een banner op je site (bannerwidget)

Met de Bannerwidget in je website kun je een banner in zowel de zijbalk als bovenin je header plaatsen. Onderaan deze pagina vind je verschillende banners die je daarvoor kunt gebruiken. Plaats simpelweg de banner en voeg jouw affiliatelink als link url in!

Meer informatie over mijn producten

De salespagina's van mijn producten vind je hier:screenshot snellees toolbox

Sreenshot van de snellees toolbox zie je hier rechts.

Verdiensten per product

Mindmapping toolbox

Prijs product: 67 euro
Jouw commissie: 35 euro

Snellees toolbox

Prijs drie termijnen van 47 euro; dus totaal 141 euro
Jouw commissie: drie keer 25 euro; dus totaal 75 euro

Let op de bedragen kunnen elke moment aangepast worden!

Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal die speciaal gemaakt zijn om jou te ondersteunen bij de promotie van mijn producten.

Je mag zelf uiteraard heel creatief zijn met de teksten en zelf wat verzinnen. Maar om je op weg te helpen, heb ik een aantal voorbeeldteksten gemaakt. Deze kun jij gebruiken om naar jouw contacten toe te sturen.

E-mail marketing

Onderwerpregels e-mail

Om ervoor te zorgen dat jouw e-mail wordt geopend, zul je je ontvanger moeten triggeren met de onderwerpregel.

Onderwerp regels die jij bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de mindmapping toolbox:

Onderwerpregels die jij bijvoorbeeld kunt gebruiken voor de snellees toolbox:

Zorg er voor dat je onderwerpregel niet te veel informatie weggeeft, maar dat het een tipje van de sluier oplicht van wat jouw e-mail bevat.

E-mailvoorbeelden

Hieronder volgen hier enkele e-mailvoorbeelden die jij kunt gebruiken. Vermeld jouw eigen link in de e-mail teksten.

Voorbeeld teksten social media

Op Facebook, LinkedIn en twitter kun je korte berichten plaatsen. Soms is het goed om niet te veel te vertellen. Voeg altijd je link in.

Je kunt niet zoveel tekst kwijt en je moet ook altijd nog een link verwerken. Zorg ervoor dat jouw link via http://urly.nl/ wordt afgekort, zodat je meer karakters overhoudt voor je boodschap. Houd voor twitter  in ieder geval wat ruimte over zodat andere je kunnen retweeten.

Hier volgen enkele voorbeelden die jij via social media naar jouw volgers kunt sturen:

Voorbeelden mindmapping toolbox

1 Tweehonderdvijftig miljoen mensen gingen je voor... [Voeg hier je link in]

2 Wereldwijd maken 250 miljoen mensen gebruik van mindmapping. Ben jij de volgende?

3 Ben jij de tweede Leonardo da Vinci? [Voeg hier je link in]

4 Wil jij slimmer brainstormen? Dan heb ik wat voor jou: [Voeg hier je link in]

5 Wil jij beter onthouden? Met deze methode kan werkelijk iedereen beter onthouden [Voeg hier je link in]

Voorbeelden snellees toolbox

1 Wil jij een boek per uur lezen? Dan heb ik wat voor jou: [Voeg hier je link in]

2 Van 180 naar meer dan 1000 woorden per minuut? Dat kan jij ook: [Voeg hier je link in]

3 Krijg jij grote stapels leesvoer op je af? Kijk hier hoe je minimaal twee keer zo snel kunt lezen[Voeg hier je link in]

4 Krijg jij zo veel informatie op je af dat je wel wat hulp kunt gebruiken, kijk hier voor de oplossing: [Voeg hier je link in]

5 Met deze methode kan werkelijk iedereen een boek per dag lezen [Voeg hier je link in]

Vragen of suggesties?

Lukt het je niet om een unieke partnerlink te vinden? Of heb je suggesties of ideeën om mijn producten op een andere manier te promoten? Wil je op maat gemaakt promotiemateriaal? Neem dan contact met mij op.

Ik help je graag meer verkopen te realiseren en denk dus graag met je mee. Je kunt contact met mij opnemen via dit formulier.

 

Banners en plaatjes

mindmapping toolbox

snellees toolbox

 

snellees toolbox

 

header snellees toolbox

 

 

 

 

 

mindmapping toolbox