headershadow

Time management

Time management geeft je antwoord op de vraag hoe je slimmer en efficiënter met je tijd kan om gaan. Iedereen heeft 168 uur per week. Hoe haal jij het maximale eruit en heb je tijd voor zaken die je echt belangrijk vind. Met deze time management tips leer je beter met je tijd om te gaan.

Doe mee aan mijn lezersonderzoek 2014

Doe mee aan mijn lezersonderzoek

Ik wil mijn blog nog beter laten aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Om dat te doen, wil ik jouw graag beter leren kennen. Daarom doe ik een lezersonderzoek. Ik vind het fantastisch als je mij helpt.

Zou ik paar minuutjes van je tijd mogen om mijn lezersenquête in te vullen? Door dit te doen, zul je uiteindelijk jezelf helpen. Waarom? Want je zal mij helpen om mijn inhoud nog interessanter en relevanter voor je te maken. Lees verder »

Hoe overwin je je uitstelgedrag?

Hoe kan je uitstelgedrag overwinnen?

Je weet al weken dat je een bepaald stuk moet aanleveren. Maar op eens als je aan het stuk moet werken lijkt het heel erg interessant om nog even de was te doen, angry birds te spelen of het eten vast voor te bereiden. Begin je pas een dag voor je deadline met als gevolg dat je een nacht moet door trekken? Stel je belangrijke beslissingen eindeloos uit? Begin je morgen echt?

Herken je deze situaties, dan heb je waarschijnlijk last van uitstelgedrag. Lees hier waarom we uitstellen, de gevolgen en wat je er aan kunt doen.

Lees verder »

Beste apps om je doelen te behalen

Beste apps om je doelen te behalen

Hopelijk heb je je doelen voor dit jaar opgeschreven. Zo niet, meld je dan aan voor Kick Start Jaar webinar, dan leid ik je door dit proces. Ik leg je precies uit wat ik elk jaar in januari doe om mijn doelen te bereiken! Onderzoek heeft uitgewezen dat op 15 januari 95% van de mensen goede voornemens al weer aan de kant heeft geschoven. Ben jij het voor?

Alleen je doelen opschrijven is niet voldoende. Je moet actie ondernemen en dan systematisch je vooruitgang meten. Gelukkig zijn er heel veel apps die je hierbij kunnen helpen. Ik heb er een heleboel uitgeprobeerd. Deze wil ik met jou delen. Lees verder »

Academie voor Leren en Ontwikkelen Jaaroverzicht 2013

Academie voor Leren en Ontwikkelen jaaroverzicht 2013

De laatste uren van 2013 tikken weg. Tijd om terug te kijken. Wat gebeurde er het afgelopen jaar? We kijken ook vooruit naar 2014.

Wat waren mooie momenten en welke momenten moeten we maar weer snel vergeten? Wat kan je het komende jaar verwachten en wat zou jij in 2014 willen lezen in 2014?

Lees hier het Academie voor Leren en Ontwikkelen Jaaroverzicht van 2013. Doe mij een plezier en laat hieronder een reactie achter. Lees verder »

De Academie voor Leren en Ontwikkelen wenst jou

De Academie voor Leren en Ontwikkelen wenst jou

Het al weer bijna 2014. Ik hoop dat je terug kijkt op een geweldig 2013 en er nog meer mooie dingen in het verschiet liggen voor 2014.

Zo net voor het nieuwe jaar heb ik een gedicht voor je gevonden waarmee ik jou hoop te inspireren. Op het einde van het boek de vierurige werkweek staat een prachtig gedicht.

Als je weer eens aan het racen bent kijk dan eens terug naar dit gedicht. Ga er even lekker voor zitten en geniet.

Lees verder »

Pagina 1 van 912345...Minst recente »