headershadow

Latest Blogposts

Updates: vrijmarkt, passies van je brein en life makeover programma

updates-vrijmarkt-passies-van-je-brein-en-life-makeover-programmaVandaag de updates uit het netwerk van de Academie voor Leren en Ontwikkelen van deze week. Net als vorige week zijn er weer een heel aantal artikelen bijgekomen. Ik organiseer een vrijmarkt en je krijgt heel veel informatie over je brein... 

David Rock over je brein op het werkdavid-rock-je-brein-op-het-werk

David Rock schreef het boek je brein op het werk (Your Brain at Work). Begin dit jaar was er een conferentie Wisdom 2.0 waar David Rock sprak. Klik hier om  de video met zijn bijdrage aan de conferentie te bekijken.

Life makeover programma week 4

life-makeover-programma-week-4Vier weken geleden ben ik begonnen met het life makeover programma. Het Life Makeover programma is een krachtig veranderingsprogramma van een jaar. Het is ontworpen door Cheryl Richardson met her en der mijn eigen sausje er over heen. Het is de bedoeling om elkaar online zo veel mogelijk te ondersteunen. Hierdoor behaal je de beste resultaten. In week 4 van het life makeover programma gaat het over inspiratie opdoen om een dagboek bij te gaan houden. De voordelen van het bijhouden van een dagboek zijn enorm. Ga jij ook mee doen?

Mindmapping toolbox - vrijmarkt

Ontdek baanbrekende technieken om briljante ideeën te bedenken, sneller te leren, informatie te verwerken, problemen op te lossen en nog veel meer. De mindmapping toolbox is een compleet online video trainingsprogramma om mindmapping helemaal onder de knie te krijgen.  In verband met Koninginnedag hou ik een vrijmarkt waar je de  kans krijgt om de mindmapping toolbox voor een prikkie in handen te krijgen. Na dit weekend gaat de prijs definitief omhoog.

Klik hier om direct toegang te krijgen >>>

Nieuwe blogpost

Ik heb nog twee artikelen geschreven over je brein:

- Kunnen hersenen zich blijven ontwikkelen?

- Passies van het brein

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Academie voor Leren en Ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief. Laat hier je naam en e-mail adres achter en ontvang tevens een gratis video om het maximale uit jezelf te halen.

Optin Arrow
.

Hele fijne Koninginnedag/ nach en geniet van het weekend!

Janneke Stielstra

Download dit e-book 100 % GRATIS en ontdek hoe je vandaag nog veel tijd kunt besparen!!
Vul hieronder jouw voornaam en emailadres in om mijn e-book 100 % gratis te downloaden (pdf)!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Updates: vrijmarkt, passies van je brein en life makeover programma

Plaats een reactie

*