headershadow

Page content

Webinar neurofeedback

Leroy Brinkhuis

Online training 21 maart (gratis) -
Ontdek Hoe Jij Net Als Roger Federer en Tiger Woods Optimaal Kunt Presteren

Wil jij optimaal presteren?

Dat komt goed uit want Janneke Stielstra van de Academie voor Leren en Ontwikkelen heeft donderdag 21 maart Leroy  Brinkhuis van Menspro uitgenodigd om te gast te zijn bij een Online Training.

Schrijf je direct in

Is deze online training iets voor jou?

Heb jij één van onderstaande problemen?

 • ontdek wat topsporters toepassenmoet jij ook presteren onder druk
 • heb jij wel eens last van (werk)stress
 • voel je je vermoeid
 • heb je last van slaapproblemen
 • onbegrepen lichamelijke klachten
 • heb jij moeite met concentreren

Herkenbaar en wil je hier graag iets aan doen?

Dan wil je deze online training van donderdag 21 maart absoluut bij wonen!

Je gaat leren:

  • wat neurofeedback is en waar het vandaan komt
  • neurofeedbackhoe neurofeedback precies werkt
  • wat hersengolven zijn
  • waar neurofeedback voor gebruikt kan worden
  • welke effecten neurofeedback voor jou kan hebben
  • wat neurofeedback voor jou kan betekenen

Doe mee! Je leert de allernieuwste inzichten over neurofeedback, dit mag je niet missen! Het webinar vindt plaats op donderdag 21 maart van 20.00 - 21.00 uur. Het is gratis en je kunt hem zonder kosten achter je computer bekijken!

Gezien de software is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Gratis toegang door je op te geven via onderstaand formulier:

Enkele reacties van eerdere webinars

   • Zojuist webinar gehad, erg leerzaam! Ook fijn dat het 's avonds is! Bedankt Janneke
   • Je werkwijze was prettig. Je stelde je heel open en enthousiast op. OOk leuk hoe je de reacties van de deelnemers doorgaf.
   • Voor mij was het de eerste keer dat ik een webinar volgde, erg interessant en leerzaam, bedankt

 

Jouw trainers: Ronald van Akkeren en Leroy Brinkhuis

Ronald van Akkeren

Ronald is oprichter van Menspro. MENSpro bevordert maximale inzetbaarheid op basis van neurofeedback training. Menspro heeft de missie "Haal meer Rendement uit Jezelf & Organisatie".

Ronald komt uit een ondernemersgezin en heeft in mijn leven geleerd juist door mijn neurologische beperking, epilepsie die hij nu ruim 12 onder controle heb, de beste versie van zichzelf te zijn.Gedurende zijn leven heeft hij zich verdiept in ondernemen, mentaal functioneren (NLP en mentale managementmethoden), breingedrag, persoonlijk functioneren en verzuimgedrag.

Zijn focus is doel- en oplossingsgericht werken én doen in organisaties! Zijn aanpak is zakelijk, persoonlijk en confronterend, maar ook inlevend, observerend, uitnodigend en uitdagend. Als ondernemer, verzuimcoach en neurofeedbacktrainer brengt hij het beste in jou als persoon en jouw organisatie naar boven, met als doel minimaal verzuim en maximale inzetbaarheid! Bij Ronald staat de "mens in je organisatie" centraal!

Leroy BrinkhuisLeroy Brinkhuis is werkzaam voor MENSpro en woonachtig in Zwolle. Gedurende zijn opleiding heeft hij veel praktijk kennis opgedaan die hij graag wil delen. Zijn vader heeft zeven jaar geleden een praktijk opgezet in Zwolle waar hij zich richt op kinderen en jeugd met leer-, concentratie- en gedragsproblemen. Aangezien Leroy aan het einde van zijn opleiding management zat wilde hij graag iets voor zichzelf beginnen.

Aangezien zijn vader altijd met veel toffe verhalen thuiskwam over de resultaten die hij behaald had leek het hem echt super vet om ook te leren neurofeedback trainingen te geven. Elke keer is Leroy weer verbaasd over de bijzondere resultaten die mensen behalen door neurofeedback. Dit geeft hem echt voldoening om te zien dat mensen zich daadwerkelijk lekkerder in hun vel gaan voelen!

Wat is een webinar (online training)?

Een webinar is vergelijkbaar met een seminar met dat verschil dat je het nu thuis via je computer volgt. Een internet verbinding is het enige wat je nodig hebt. Ik stuur jou een link naar het webinar. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien.

janneke-stielstra

0 reacties op “Webinar neurofeedback

Plaats een reactie

*